AlgemeenSport

Millwings organiseert basketbal clinic om meer jeugdleden te trekken

- advertentie -

Winschoten – Samen een (basket)balletje gooien, met elkaar basketballen op sfeervolle muziek, basketbaltraining van enthousiaste trainers, of gezellig kennismaken met de vereniging onder het genot van een hapje en een drankje. Dat is wat wij 22 december willen doen. Millwings zit in Winschoten en trekt graag meer (jeugd)leden aan, wellicht is de sport wat voor u of uw kind. Sporten, bewegen maar ook zeker
elkaar ontmoeten in clubverband, vrienden maken, vaardigheid bijbrengen en zelfvertrouwen ontwikkelen. Dat is waar Millwings voor staat en wil bereiken.

- advertentie -

22 December organiseert B.V. Millwings een gratis open training! Tijdens deze training maakt u, jij en iedereen die je meeneemt kennis met de sport basketbal. Heb je nog nooit een bal aangeraakt? Geen probleem. Twijfel je of het jouw sport is? Kom dan juist! Plezier en lekker bewegen staat deze dag voorop voor jou en je vrienden en vriendinnen die je meeneemt. Er worden verschillende basketbal oefeningen georganiseerd en gegeven door trainers van Millwings en uiteraard een gratis consumptie aangeboden.

– Jongeren van 12 jaar en jonger zijn welkom van 11:00uur tot 13:00uur.
– Jongeren van 13 jaar en ouder zijn welkom van 13:00uur tot 15:00uur.

Trainers van Millwings zien jullie graag en hopen op een gezellige, sportieve dag!

Foto: Pixabay

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button