Algemeen

Herstel polderbruggen in de Gemeente Oldambt komende week van start

- advertentie -

Finsterwolde – De komende week worden er werkzaamheden uitgevoerd aan drie bruggen in de polders achter Finsterwolde. Deze bruggen zullen worden voorzien van een compleet nieuwe deklaag.

- advertentie -

Het betreft hier de brug in de Reiderwolderpolder bij Hongerige Wolf, de brug in de Carel Coenraad Polder bij de gedempte sluizen en de brug in de Finsterwolderhamrik. Het forenzen- en werkverkeer kunnen hier hinder van ondervinden omdat niet bekend is aan welke brug op welk moment wordt gewerkt.

De gemeente adviseert dan ook om voor zeker te gaan en de route via de Kerkeweg, C.G. Wiegersweg aan te houden als u naar Bad Nieuweschans moet. Andersom, als u van Bad Nieuweschans naar Termunten en omgeving moet, is het advies om ook via deze wegen te rijden.

Verkeer dat naar de bedrijven in Delfzijl of nog verder moet, wordt geadviseerd om dit zoveel mogelijk via de A7 te doen.

Foto’s: Ingezonden 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button