Algemeen

Organisatie zoekt getuigen: aggregaat gestolen tijdens Verlichte Boerderijenroute

- advertentie -

Oostwold/ Termunten – Zaterdagavond tussen 19:30 en 20:00 is er een aggregaat gestolen tijdens de succesvolle druk bezochte Verlichte Boerderijenroute. De organisatie meld via Facebook: ‘Helaas hebben wij naast een hele succesvolle zaterdagavond ook te maken gehad met een diefstal van een van onze gehuurde aggregaten.’ 

- advertentie -

Er is een aggregaat gestolen bij het Gele Dijkgat zaterdagavond 24 november tussen 19:00 en 20:00 uur. Deze aggregaat is met de bekende oranje Boels stickers beplakt en in een oranje kleur gespoten met een witte tank. Het is een kleine aggregaat die door 2 personen getild moet worden en betreft hetzelfde model als hieronder:

Foto: Boels.nl

Oproep aan alle bezoekers
Uw hulp wordt gevraagd maar denk wel aan uw eigen en de privacy van een ander.
De organisatie weet dat er veel foto’s gemaakt worden tijdens de route en bij het Gele Dijkgat.
Heeft u iets verdachts (zoals een geparkeerde auto, mensen op de dijk, merk, type, nummerbord) gezien meld dit dan in een prive bericht, per email info@lichtrouteoldambt.nl of rechtstreeks aan de politie. Mocht u foto’s hebben geef dan ook tijdstip van fotograferen door (zie details/eigenschappen van de foto)

De organisatie heeft aangifte gedaan en er wordt extra patrouille gereden door de politie. Daarnaast heeft de organisatie zelf ook maatregelen genomen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button