AlgemeenIncidenten

Na wilde achtervolging de sloot in; agent raakt gewond (video)

- advertentie -

Bellingwolde/ Beerta – Een man is vanmiddag aangehouden nadat hij op de vlucht sloeg voor de politie. Volgens getuigen is de achtervolging begonnen in Beerta. Bij een reguliere verkeerscontrole sloeg de verdachte op de vlucht, waarna een achtervolging volgde.

- advertentie -

Tijdens de achtervolging reed de man richting Duitsland en stak hij ook de grens over. De achtervolging werd voortgezet, waarna de verdachte Nederland weer in reed. Net over de grens probeerde hij een politiewagen van de weg te drukken. Bij die actie raakte de bestuurder zelf ook de macht over het stuur kwijt en belandden zowel de verdachte als een politiewagen in een greppel.

Agenten konden de man aanhouden nabij Rhederbrug. Hij is ingesloten voor verhoor. Waarom hij vluchtte is nog onduidelijk. Een agent is door ambulancepersoneel nagekeken, maar bleek niet ernstig gewond te zijn geraakt, hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

** Klik hier voor de video **

Foto’s: J.Bos & D. Postma/ OldambtNu.nl
Video: G. de Groot/ OldambtNu.nl

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button