AlgemeenGemeente

Waarom doet de gemeente niks aan de verpaupering aan de Stikkerlaan?

- advertentie -

Winschoten – Waarom doet de gemeente Oldambt niks aan de verpaupering aan de Stikkerlaan?

- advertentie -

Lees ook: Burgerbelangen Oldambt: “Gemeente, laat je panden niet verpauperen”

Wethouder Erich Wünker licht toe: “We zouden dit als gemeente ook liever anders zien. Daarom zijn we met de eigenaar van de panden in gesprek gegaan. Omdat het terrein en de gebouwen niet van ons zijn, is het zaak dat we dit proces netjes doorlopen. We hebben mogelijkheden om over te gaan tot onteigening en sloop, maar dat is een proces van jaren en wat ons betreft echt de laatste optie. We hopen dat de eigenaar zelf met een goed plan komt. Maar zo niet; dan gaan we als gemeente wel stappen zetten.”

Lees ook: Wanneer gaan de ‘krotten’ aan de Mr. D.U. Stikkerlaan weg?

Foto: Gemeente Oldambt

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button