AlgemeenOp stap

Uw steun gevraagd voor Het Tafelhuis

- advertentie -

Winschoten – Van 13 t/m 16 december vindt Het Tafelhuis plaats in Cultuurhuis De Klinker in Winschoten. Dit is een soort van Glazen Huis waarin 3 dj’s zich met hun team inzetten om zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen voor het goede doel. Doel dit jaar is de stichting Vrienden van het Ommelander Ziekenhuis, zij willen VR-iendjes aanschaffen voor kinderen die langdurig in het ziekenhuis liggen. Dit zijn een virtual reality bril en camera zodat het kind zich even elders kan wanen om zo uit het sociale isolement te raken.

- advertentie -

Maar voor zo’n actie is hulp nodig!
Redactie Het Tafelhuis: “We hebben al scholen die een lege flessenactie houden, verenigingen die collecteren en bedrijven die sponsoren. Uiteraard kan hier nog veel meer bij! Dus kunt u een leuke actie opzetten binnen uw bedrijf, school of vereniging dan horen wij het graag. Daarnaast is de toegang tot Het Tafelhuis gratis en is iedereen van harte welkom om even gezellig te komen kijken en een donatie te doen!”

Sponsorpakketten
Naast de ludieke acties zijn er ook standaard sponsorpakketten die kunnen worden afgenomen zoals een tv-commercial, radio-commercial of een logopakket om uw bedrijf lokaal even goed op de kaart te zetten. Deze informatie is te vinden op de Facebookpagina van Het Tafelhuis.

Veilingitems
De organisatie is tevens op zoek naar veilingitems. Heeft u binnen uw bedrijf een product of arrangement dat geveild kan worden? Neem dan contact op met de redactie via redactie@hettafelhuis.nl

Foto: Ingezonden

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button