AlgemeenOp stap

Zaterdag 12 januari treedt Jelle Paulusma op in Azzurro te Blauwestad

- advertentie -

Blauwestad – Jelle is een Nederlandse songwriter, zanger en gitarist. Van 1988 tot 2004 was hij de zanger-gitarist in de band Daryll-Ann. De groep nam 6 studioplaten op en toerde internationaal in de jaren negentig.

- advertentie -

Na het uiteenvallen van de band in 2004 ging Paulusma zich richten op een solocarrière. Sinds 2016 speelt hij in de tributeband Her Majesty, waarin het hele oeuvre van Crosby, Stills, Nash en Young aan bod komt. Deze band trekt al jaren uitverkochte zalen, met name na een optreden in De Wereld Draait Door met hun CSNY-covers.

De avond in Azzurro betreft een intieme sessie. Inclusief een drie-gangen diner. Tussen de gangen door speelt Jelle zijn mooiste repertoire, waaronder nummer van CSNY en Neil Young.

Aanvang: 18.00 uur. Kosten: €35,00 inclusief drie-gangen diner. Reserveren via info@azzurroblauwestad.nl of 0597-726888

Foto: Ingezonden

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button