AlgemeenKort nieuwsSport

Sportkleding leverancier laat spelers v.v. Nieuweschans zonder “hemd” in de kou staan

- advertentie -

Bad Nieuweschans – Al bijna een half jaar wacht het eerste team op nieuwe shirts. In juli 2018 zijn er bij het bedrijf compleet nieuwe tenues besteld, met een nieuw design en een nieuwe naam van sponsor er op gedrukt. De betaling geschiedde op voorwaarde vooraf. Normaal gesproken wordt dit bijna nooit gedaan, of althans niet helemaal, maar er was een vertrouwensband tussen sponsor en leverancier.

- advertentie -

Juridische stappen
VV Nieuweschans laat omtrent dit onderhand wel vervelende probleem het volgende weten: “Dat we 2 december 2018 nog steeds geen shirts hebben is dan ook uiterst teleurstellend! Herhaaldelijk heeft de sponsor met de leverancier vanaf augustus dit jaar contact gezocht. De ene keer waren de aangeleverde logo’s niet goed, de andere keer lag het aan de leverancier.”

VV Nieuweschans: ”Dan lag het weer aan de soort bedrukking, sublimatie is een proces wat veel tijd kost. Zo verstrijken er weken, en vervolgens maanden. Iedere keer een andere smoes, agressie in zijn taalgebruik, bedreigingen richting onze voorzitter en in de tussentijd komt er een levering die we wel zelf bij de drukker in Winschoten moesten gaan halen. Aldaar blijkt dat de geleverde tenues alleen broekjes en sokken betreffen.”

”Nogmaals contact zoeken, weer een nieuw smoesje. Inmiddels heeft bestuur VV Nieuweschans, spelers eerste elftal maar ook sponsoren er geen vertrouwen meer in dat de shirts nog geleverd worden. VV Nieuweschans heeft reeds een juridische stap genomen. 
In de tussentijd spelen onze jongens in hun oude shirts omdat de KNVB niet toestaat in blote bast te spelen? Maar wat vinden jullie nou van onze nieuwe sokken en broekjes?” Aldus de vereniging.

Bron & foto: BNSnieuws.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button