Algemeen

Actiecommissie ’t Schienvat wacht op reactie van wethouder Bard Boon

- advertentie -

Finsterwolde – De actiecommissie ’t Schienvat heeft een brief geschreven naar de burgemeester, wethouders en  de gemeenteraad, met de vraag om de bijzondere subsidie voorwaarden terug te draaien, wat tot op heden nog altijd niet is gebeurd.

- advertentie -

Bard Boon heeft de voorwaarden toegezegd in de commissievergadering van 6 november 2018. Maar deze voorwaarden zijn nog altijd niet zwart op wit gezet. Wethouder Boon ziet het actiecomité niet als gesprekspartner wat volgens woordvoerster Amber Keiserie wel vreemd is, aangezien wij namens de bevolking spreken.

“Toch wachten wij Bard Boon zijn reactie af” aldus Amber Keiserie, woordvoerder actiecomité ’t Schienvat, tegenover OldambtNu.nl.

Houdt Boon zijn woord en draait hij de bijzondere voorwaarden per direct terug?

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button