AlgemeenIncidenten

36-Jarige Winschoter betrokken bij ongeluk N366 bij Mussel

- advertentie -

Mussel – Drie auto’s zijn zondagavond betrokken geraakt bij een ongeval op de N366 bij Mussel. De politie meldt dat het in totaal gaat om vier inzittenden. Drie van hen raakten gewond, van wie één ernstig.

- advertentie -

Volgens de politie reden er twee auto’s vanuit de richting Stadskanaal op de N366 richting Ter Apel en kwamen in botsing met een auto uit tegenovergestelde richting. De bestuurder hiervan was een 36-jarige man uit Winschoten.

De bestuurders van de andere twee auto’s waren een 27-jarige man uit Emmen en een 51-jarige man en 21-jarige passagiere uit Emmen.

De politie doet nader onderzoek naar de toedracht.

Foto’s: Marc Dol/ OldambtNu.nl

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button