Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenIncidenten

Politie doet nader onderzoek naar woningoverval Winschoten

- advertentie -

Winschoten – De politie doet nader onderzoek naar een overval in een woning aan de Engelselaan te Winschoten.  Op donderdag 29 november tussen 17.00 en 18.00 uur is er bij een oudere buurtbewoonster aangebeld en is een manspersoon met grof geweld de woning binnen gedrongen.

- advertentie -

De oudere mevrouw is hierbij behoorlijk gewond geraakt. De overvaller heeft goederen weggenomen uit de woning en is daarna vandoor gegaan.

Lees ook: Vrouw mishandeld door overlopen inbreker; politie zoekt getuigen (video)

Bijzonderheden gezien?
Heeft u op donderdag 29 november 2018 tussen 17.00 en 18.00 uur bijzonderheden gezien of gehoord in de omgeving van de Engelselaan, Engelsestraat of de Blijhamsterstraat te Winschoten. Belt u dan met 0900-8844. Wilt u anoniem blijven, dan kunt u via telefoonnummer 0800-7000 contact opnemen met Meld Misdaad Anoniem.

Foto: JB/ OldambtNu.nl

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button