Algemeen

Niet één maar twee kerstbomen en kerststerren voor afdeling Appelhof Old Wolde

- advertentie -

Winschoten – De wens van medewerkers van afdeling Appelhof van Old Wolde, waar dementerende ouderen wonen, was een grote kerstboom met lampjes voor in de binnentuin. Karin Klok heeft een oproep gedaan op Facebook en de reacties waren overweldigend. “Ik kreeg direct reactie en kon contact leggen met lieve gevers en er werd zelfs contact met mij gezocht” Aldus Klok, medewerker van de afdeling, tegenover OldambtNu.nl.

- advertentie -

Karin had om één boom gevraagd, maar kreeg er twee en niet te vergeten op iedere huiskamer mooie verlichte kerststerren. Donderdag 6 december om 9 uur zijn de beide bomen geplaatst in de binnentuinen en de sterren rondgedeeld aan de huiskamers, waar de bewoners verblijven.

“Hoe mooi is dit, koude donkere dagen en door de lieve gulle gevers zitten wij er met ons allen sfeervol bij! Het is zo bepalend is hoe de sfeer is dat wij zoveel mogelijk proberen het thuis gevoel te geven aan de bewoners en daar hoort zeker een gezellige kerstsfeer bij.” Aldus Karin. De gulle gevers worden hartelijk bedankt.

Foto’s: Ingezonden

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button