AlgemeenRegionaal nieuws

CHOG en Cooperatie Dichtbij hebben de krachten gebundeld

- advertentie -

Oldambt – CHOG en Cooperatie Dichtbij hebben de krachten gebundeld! Naast dat CHOG HKZ gecertificeerd is, geeft deel zijn van de cooperatie nog eens een extra kwaliteitsimpuls aan het werk van CHOG.

- advertentie -

CHOG biedt begeleiding in Oost-Groningen per PGB en zorg in natura (ZIN). In Westerwolde en deels Oldambt bieden we met CHOG al begeleiding per ZIN. En door middel van de coöperatie bieden we nu in alle Oost-Groninger gemeentes begeleiding per ZIN (PGB is daardoor niet meer nodig).

De leden van Coöperatie Dichtbij zijn samen eigenaar van de coöperatie (170 zzp’ers en 60 zorginstellingen). CHOG blijft daarmee de zelfstandige en autonoom georganiseerde regionale zorgaanbieder. En de bestaande samenwerking met onder andere Profila Zorg en Het Anker zullen we graag aanhouden en uitbouwen.

Onze zorg: Door bij je in de buurt te zijn (presentiebenadering), door samen te zorgen dat je in beweging komt en blijft (activering) en door samen op te ruimen en weer op te bouwen (rehabilitatiebenadering), bewegen de toegewijde professionals van CHOG met je mee – wind mee of wind tegen. Bij LVB – psychosociale -en verslavingsproblematiek.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button