AlgemeenOp stap

Baby-dreumescafé over bewegen op donderdag 13 december

- advertentie -

Winschoten – Donderdag 13 december vertelt Maud Smeets, werkzaam bij PrengerHoekman in Winschoten als kinderfysiotherapeute over de motorische ontwikkeling van heel jonge kinderen in het Baby- dreumescafé op de jeugdafdeling van Bibliotheek Winschoten. Naast de ontwikkeling in het algemeen, geeft ze ook ideeën om samen met de baby of dreumes lekker bezig te zijn.

- advertentie -

De bibliotheek toont aanvullend baby- en dreumesboekjes die beweging uitlokken. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunnen de deelnemers de opgedane ervaringen met elkaar uitwisselen of met deskundigen van de GGD, Logopedie en Bibliotheek.

Het baby-dreumescafé begint om 09.30 uur en duurt ongeveer een uur.

De toegang is gratis, inclusief koffie, thee en water.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button