AlgemeenOp stap

Programma Dickens Day in Beerta zondag 16 december

- advertentie -

Beerta – Op zondag 16 december is het Dickens Day in Beerta. Ieder jaar in december verandert het dorp voor één dag in de magische wereld van het boek a Christmas Carol van Charles Dickens.

- advertentie -

Om 11.00 uur vindt de ceremoniële sleuteloverdracht van de burgemeester van Oldambt mevrouw Rika Pot aan de dagburgemeester van Dickens’ Day Beerta plaats. De hele dag is er een gevarieerd programma van verschillende soorten live muziek, ambachtslieden, markt, spelletjes en straattheater. In de kerk is muziek en worden kerstverhalen verteld door Erik Hulsegge bekend van onder andere RTV Noord.

De schaapskudde graast, kinderen worden gratis geschminkt, bezoekers kunnen op de foto met de kerstman en bijna 150 figuranten zijn gekleed in Dickens stijl. Het evenement is van 11.00 tot 17.00 uur en is gratis toegankelijk.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button