AlgemeenSport

Body support nieuw bij sportcentrum Nico Jager

- advertentie -

Winschoten – Weer een reden om binnen te stappen bij Sportcentrum Nico Jager aan de Bovenburen in Winschoten of bij haar nevenvestiging in Finsterwolde, in De Hardenberg! In januari start Sportcentrum Nico Jager met een vernieuwd 10-weeks afval- en beweegprogramma, genaamd Body Support. Body Support werkt met individuele voedingsschema’s, helemaal passend bij ieders persoonlijke situatie. En wat dacht u van handige boodschappenlijstjes die worden afgeleid van uw eigen schema?

- advertentie -

Deelnemers gaan niet ‘op dieet’, maar leren wat eten doet en wat gezonde voeding is. Laat voeding voor u werken, door met de juiste hoeveelheden de verbranding op te voeren. Geniet van eten zoals het bedoeld is!

Het spreekt vanzelf dat ‘bewegen’ ook een belangrijk onderdeel vormt van het programma: groepslessen worden gecombineerd met individuele trainingen en eigen trainingsschema’s. Iedere twee weken is er een meet- en weegmoment om te bepalen of een deelnemer op de goede weg is.

Als u klaar bent voor verandering en het niet alleen wilt doen ga dan samen met Sportcentrum Nico Jager aan de slag voor minder gewicht en een beter gevoel! U hoeft geen lid te zijn van het sportcentrum om mee te doen aan Body Support. Ga naar www.nicojager.nl voor tarieven en aanmelden.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button