Algemeen

Donaties gevraagd voor medische kosten drie kleine katjes Pim, Pam en Pet

- advertentie -

Bad Nieuweschans –  Willemien uit Oudezijl heeft een kleinschalige opvang voor katten genaamd ”De Poezenark”. Logeerkatten, afstandskatten, zwerfkatten, ze zijn allemaal welkom bij Willemien waar ze in huiselijke kring opgevangen worden. Ze vangt zwerfkatten op en zorgt ervoor dat ze hun medische verzorging krijgen die ze nodig zijn. Daarnaast krijgen ze van haar de tijd en rust om volledig te wennen aan het leven in een huis. Ze krijgen van haar alle liefde, aandacht, en knuffels die een kat zich maar kan wensen. Pas nadat een kat volledig is opgeknapt en goed gesocialiseerd is wordt er een gouden mandje gezocht.

- advertentie -

Els Jans heeft voor de kleinschalige opvang een doneeractie opgezet, voor 3 jonge katten die van straat zijn gehaald in Bad Nieuweschans. Pim, Pam en Pet zwierven met hun drietjes op straat. Het gaat om twee zusjes en een broertje, de moederpoes is overleden. Ze zijn van straat gehaald door Willemien, ze krijgt geen subsidie en is dus afhankelijk van donaties. Nu er in een keer 3 kleintjes bij zijn brengt dit aardig wat kosten met zich mee.

Wilt u ook een donatie geven aan ”Het Poezenark” klik hier voor de link.

Voor meer informatie over alles wat Willemien doet voor de dieren kijk op haar facebookpagina, waarop zij dagelijks vertelt over het wel en wee van alle katten die bij haar op de poezenboot wonen.

Foto: Ingezonden

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button