AlgemeenOp stapVideo

Fotoserie: Dickens day Beerta 2018 druk bezocht (Video)

- advertentie -

Beerta – De 9e editie van Dickens Day kreeg dankzij de sneeuwval een extra bijzonder sfeertje. Meer dan 180 figuranten liepen over de markt als living historie. In schitterende kleding, van rijk tot arm, jong en oud vermaakten ze de bezoekers. Ook de muzikanten waren geheel in stijl en stonden geregeld muziek te maken bij de mooie decorstukken.

- advertentie -

Waarnemend burgemeester Rika Pot bedankte in haar openingswoord de vele vrijwilligers van Beerta voor hun inzet. De duizenden bezoekers vanuit het Oldambt en ver daar buiten, waarderen dit evenement en komen elk jaar graag terug.

De organisatie kan tevreden uitkijken naar hun jubileum jaar in 2019.

**Klik hier voor video**

Foto’s: Trijntje Timmer & Paul Mellens/ OldambtNu.nl
Presentatie: Lonneke Togtema/ OldambtNu.nl
Video: Gerrie de Groot/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button