AlgemeenIncidenten

Forse schade na aanrijding op A7

- advertentie -

Zuidbroek – Vanwege een ongeval met twee voertuigen op het knooppunt Zuidbroek werd op de A7 in de richting van Groningen zondagavond één rijstrook afgesloten. Twee personenauto’s raakten zwaar beschadigd.

- advertentie -

Een van de twee voertuigen voegde vanaf de N33 in op de A7 richting Groningen toen het mis ging. Door nog onduidelijke reden kwamen de twee voertuigen met elkaar in botsing en ontstond er flinke schade.

Een ambulance is ter plaatse gekomen en heeft de betrokken personen onderzocht. Niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. De auto’s kwamen er minder goed vanaf en moesten beide worden afgesleept door berger Fruitema.

Foto’s: Dennis Postma & JB/ OldambtNu.nl

 

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button