AlgemeenCultuur

Koning van de wals André Rieu brengt Nieuwjaarsconcert 2019

- advertentie -

Winschoten – Hoe begint u het jaar nu beter dan met muziek? De koning van de wals, André Rieu, zorgt ervoor dat u kunt meegenieten van zijn nieuwjaarsconcert. Live opgenomen in de prachtige Town Hall in Sydney, heeft u het gevoel dat u aanwezig bent bij dit schitterende concert. Op vrijdag 11 januari is de film te zien in de Rabozaal in De Klinker.

- advertentie -

Vergezel de maestro, zijn wereldklasse sopranen en The Platin Tenors voor een betoverende avond vol muziek, dans en verrassingen. Met shownummers, klassieke muziek en veel feestplezier belooft het een onvergetelijke start te worden van het nieuwe jaar. Neem plaats op de eerste rij en ervaar dit spectaculaire muzikale evenement op het witte doek. Geniet van backstage-toegang en interviews met André en zijn speciale gasten, exclusief in de bioscoop.

De film wordt slechts op 2 dagen uitgezonden in de bioscopen en dat maakt dit concert uniek. Op vrijdag 11 januari is de film te bewonderen in De Klinker. Presentator Charlotte Hawkins van ‘Good Morning Britain’ verzorgt de presentatie, interviewt fans en geniet van de feestelijke sfeer die werkelijk van het bioscoopscherm spat. Een beter begin van het nieuwe jaar kunt u zich niet wensen.

Kaarten voor de film zijn te verkrijgen via de theaterkassa of indeklinker.nl.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button