AlgemeenIncidenten

Automobilist rijdt door na aanrijding op A7

- advertentie -

Scheemda – Een automobilist is donderdagavond aangereden op de A7. Dit gebeurde ter hoogte van de invoegstrook vanaf het tankstation bij Scheemda richting Groningen.

- advertentie -

De bestuurder werd naar eigen zeggen aangereden. “Ik had ingevoegd op de snelweg en ongeveer 110 km/h op de rechter-rijbaan en in flits word ik aangereden door een onbekende auto van rechtsachter. Ik draaide een paar keer in het rond op de snelweg waarbij ik alleen maar lichten van de auto op me af zie komen probeer ik de auto onder controle te krijgen om zo snel mogelijk van de snelweg op de vluchtstrook terecht te komen.” verteld hij op Facebook waar hij een oproep plaats. “Met veel moeite en veel geluk is het me ook gelukt om de auto op de vluchtstrook te krijgen.”

De automobilisten die dit zagen gebeuren zijn direct gestopt, zo blijkt uit zijn verhaal: “Ik stapte uit en de 2 heren liepen geschrokken naar mij toe en dachten dat ik er ook ernstig aan toe was.. zoals de ene getuige zei: ‘ik liep met lood onder mijn schoenen naar jou toe..’ maar gelukkig was er geen zichtbare letsel.”

“Op de telefoon”
“De meneer die dus is doorgereden nadat hij mij aangereden had, bleek dus volgens één van de getuige op zijn telefoon te zitten en daardoor de macht waarschijnlijk over het stuur kwijtraakte en de rechter vangrail schampte en mij dan volop schept van rechts en vervolgens nog de linker vangrail raakte en nog op bijzondere wijze nog weet te vluchten voor wat hij of zij heeft aangericht.” aldus de benadeelde.

Doorgereden
De bestuurder die het ongeval heeft veroorzaakt is doorgereden: “Volgens de getuigen gaat het om een grijze Renault Scenic weten dit weten zij ook niet 100% zeker want het was donker en we zaten natuurlijk op een snelweg. Er is aangifte gedaan bij de politie.”

Bent u getuige geweest, of weet u meer over dit ongeval? Neem dan contact op met de politie.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button