Algemeen

OldambtNu.nl wenst u fijne kerstdagen en een gezond 2019

- advertentie -

OldambtNu.nl wenst iedereen fijne kerstdagen en een goed en gezond 2019!

- advertentie -

Ook dit jaar heeft het actieve, enthousiaste team achter de website geprobeerd u zo goed mogelijk te informeren over het nieuws in uw buurt. Er zijn diverse nieuwswebsites in deze regio. Wij onderscheiden ons graag door u alleen het nieuws te melden wat betrekking heeft tot onze doelgroep: de inwoners uit Oldambt.

Ondanks de diverse websites kunnen wij u met trots vertellen dat wij dagelijks middels de websites en de app zo’n 12.000 bezoekers hebben. Mensen zijn nieuwsgierig naar nieuws uit hun eigen buurt.

In deze gemeente wonen 39.000 mensen, hier gebeurt dus altijd wel wat. OldambtNu.nl gaat actief op zoek naar nieuws, en zit daar vervolgens bovenop. OldambtNu.nl brengt zowel klein als groot nieuws; winkels die opengaan, gemeenteberichten, sportnieuws, maar ook ongelukken, branden en meer.

Wij willen u bedanken dat u OldambtNu.nl bezoekt, door middel van uw bezoek blijven wij het nieuws verspreiden.

Bedankt!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button