AlgemeenIncidenten

Wederom ingebroken bij Van der Laan Delicatessen

- advertentie -

Winschoten – Wederom is er ingebroken in een bedrijfspand in de Langestraat. Ditmaal is de winkel van Gastrovino van der Laan in de Langestraat slachtoffer van een inbraak. Twee maand geleden drongen ook onbekenden zijn winkel binnen.

- advertentie -

Lees ook: Van der Laan Delicatessen slachtoffer van inbraak

Onbekenden hebben in de nacht van 28 op 29 december ingebroken in de delicatessenzaak, het is onbekend of er iets buit is gemaakt.

Van der Laan laat op Facebook weten erg geschrokken te zijn: “Wij zijn ontzettend aangeslagen. Is dit dan de beloning voor het harde werken?” Ook wil hij graag de daders vinden: “Graag vinden we de dader(s). Heb je iets gezien of gehoord? Laat het ons dan weten. Dit kan ook anoniem aan de politie.”

De winkel is gewoon geopend vandaag.

Foto: Facebook 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button