Algemeen

Scheemda en Oude Pekela vanavond in: De Rijdende Rechter, wordt vervolgd

- advertentie -

Scheemda – Jetske van den Elsen gaat na de uitspraak langs bij de partijen in Oude Pekela en Scheemda. In Oude Pekela ergert Janneke Smit zich al jaren aan het stuk grond naast haar huis. Brandnetels, distels en ander onkruid tiert daar welig. De eigenaar, Jan Hendriksen, geeft niet thuis als Janneke bij hem klaagt. Hij vindt dat zij niks te zoeken heeft op zíjn stuk grond.

- advertentie -

In Scheemda speelt een heel ander probleem. Gerda en Michel wonen op nummer 69 en hebben prima contact met de buren. Als de buurman van nummer 67 Gerda helpt met bomen uit de grond halen, gaan ze aan het einde van de dag nog even in hun tuin borrelen. Buurvrouw Zwanet van nummer 65 is daar ook bij. In eerste instantie allemaal leuk en aardig, totdat de buurman van nummer 67 en Zwanet gaan flikflooien. Hoe durven ze, vindt Gerda. Want de buurman van nummer 67 is getrouwd en zijn vrouw is ook op de borrel. Overspel in haar huis. Gerda vindt het ongepast.

Vanavond om 22:30 uur op NPO 1.

Lees meer:
– Rijdende Rechter maakt opnames in Scheemda na conflict
– Opnames De Rijdende Rechter 11 september op NPO1
– Social Media ontploft na uitzending Rijdende Rechter in Scheemda

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button