AlgemeenSport

Grote Prijs IICH Groningen gewonnen door Bart Bles (video)

- advertentie -

Zuidbroek – Zaterdagavond 5 januari werd het IICH Groningen afgesloten met De Grote Prijs Rabobank. De finale over een parcours van maar liefst 1.45m bezorgde het deelnemersveld van 51 combinaties aardig wat zorgen.

- advertentie -

Een pittig gebouwd parcours en flink aan de maat leverde aardig wat vallende balkjes op. Slechts 5 combinaties wisten de 0 vast te houden en konden zich opmaken voor de barrage. Ook Jur Vrieling uit Holwierde met de jonge hengst KM Chalcedon plaatste zich. Dit getalenteerde springpaard had nog net niet genoeg snelheid, maar kwam foutloos met 38.68 sec op een knappe vierde plek.

Bart Bles met Israel van de Dennehoeve wist in een tijd van 36.09 de Grote Prijs Rabobank op zijn naam te zetten.

**Klik hier voor video**

Foto/video: Lonneke Togtema

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button