AlgemeenSport

Eextahal Scheemda stapt over naar LED-verlichting

- advertentie -

Scheemda – De sport- & evenementenhal in Scheemda kampt al tijden met een kachelsysteem dat de hal niet optimaal op temperatuur krijgt. Dat vertelt Martin de Jong, beheerder van de Eextahal in Scheemda.

- advertentie -

“We zijn blij dat de gemeente Oldambt opdracht heeft gegeven om het systeem te upgraden zodat we in de toekomst onze bezoekers weer een aangename hal kunnen bieden.” dit vertelt de Jong op Facebook.

“Tevens wordt meteen de halverlichting vervangen door de allernieuwste LED-verlichting.” aldus de Jong. De werkzaamheden zijn maandagochtend begonnen en zullen duren tot ongeveer 18 januari. In deze periode is de Eextahal gesloten, met uitzondering van de weekenden.

Foto: Eextahal Scheemda

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button