AlgemeenGemeente

Hoogwerker zoekt naar asbest na brand Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Rondom de brand in de Langestraat zijn in het weekend geen nieuwe ontwikkelingen geweest. Dat laat de gemeente Oldambt weten. “Op dit moment is een bedrijf aan het inventariseren waar nog asbest op daken ligt. Om dit goed in kaart te brengen, is er een hoogwerker ingezet.” aldus de gemeente.

- advertentie -

Plan van aanpak
Als de inventarisatie gereed is, volgt een plan van aanpak voor het schoonmaken. De betrokken winkeliers en bewoners worden hiervan, door de gemeente, per brief op de hoogte gebracht.

Heeft u asbest aangetroffen of schade?
“Neem dan contact op met uw eigen verzekering. Zij zullen op een later moment de schade verhalen op de aansprakelijke. Wilt u daarnaast aan ons doorgeven als u asbest aantreft op uw dak/dakterras?” meldt de gemeente op hun website.

Dank je wel
“Wij willen graag via deze weg een ieder bedanken voor hun inzet en betrokkenheid. Dankzij een ieder hebben we verdere schade kunnen beperken en is het gebied relatief snel gesaneerd en schoon gemaakt. We wensen alle betrokkenen veel sterkte en hopen dat verdere overlast beperkt blijft.” aldus de gemeente Oldambt.

Foto: OldambtNu.nl

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button