Algemeen

Tot vanavond zware windstoten en stormachtig weer

- advertentie -

Oldambt – Het waait in grote delen van Nederland behoorlijk hard vandaag. Zo ook in Oldambt. Langs de A7 ontstond een levensgevaarlijke situatie nadat een groot spandoek los hing. De provincie heeft het spandoek verwijderd.

- advertentie -

Niet veel later vloog een trampoline richting een woning in de Blauwestad, alerte buurtbewoners hadden adequaat gereageerd en het gevaarte vastgebonden. Ook de politie hielp hierbij een handje.

Autorijden bij storm kan gevaarlijk zijn. Het beste advies is dan ook: ga niet de weg op als het niet nodig is. Móet je echt op pad of word je onderweg overvallen door hevige storm dan helpen deze 6 tips je om veilig thuis te komen.

Foto’s: Dennis Postma & Jeroen Bos/ OldambtNu.nl

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button