Algemeen

Massale verwelkoming voor Josef en Ferdy in hun ‘Paleis’

- advertentie -

Bad Nieuweschans – Bezoekers werden donderdagavond wel even op de proef gesteld om getuige te zijn van de terugkeer van Josef en Ferdy bij hun gerenoveerde woning aan de Vestinggracht. Ten eerste was het behoorlijk koud en regende het ook nog eens licht en verder werd de verwelkoming ook steeds uitgesteld.  Wij hebben het hier over de opname van het SBS programma ‘Paleis voor een prikkie’ met stylisten Frank en Rogier in Bad Nieuweschans.

- advertentie -

Om een goede uitzending te realiseren werd alles tot in de puntjes geregisseerd. Tussendoor werden de bezoekers getrakteerd op chocolademelk en glühwein en er  werden zelfs snacks en patat uitgedeeld. Ook Frank en Rogier hebben hun uiterste best gedaan om het publiek te entertainen. De organisatie had ook een dweilorkest uit Veendam geregeld, dat allerlei bekende nummers speelde. Ook was er volop gelegenheid om met het populaire duo op de foto te gaan en daar werd gretig gebruik van gemaakt.

Uiteindelijk kwamen opa en kleinzoon dan aan en ze stonden wel even te kijken hoe massaal men was toegestroomd om hen welkom te heten. Ook een groot aantal familieleden was naar Bad Nieuweschans gekomen. Het programma ‘Paleis voor een prikkie’ wordt op de maandagavond om 20:30 uur uitgezonden. Wanneer deze opname wordt uitgezonden is nog niet bekend; de organisatie denkt medio februari. 

Foto’s: Jans Dekker/ BNSnieuws.nl
Bron: BNSnieuws.nl

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button