AlgemeenCultuur

De volkszangers uit het Noorden maken samen een fantastische avond in De Klinker

- advertentie -

Winschoten – Een unieke combinatie van volkszangers en -zangeressen uit het Noorden treedt zaterdag 9 februari om 20.00 uur op in Cultuurhuis De Klinker. De combinatie bestaat uit de Drentse Jannes, het Pekelder duo Lucas & Gea, het Groninger feestbeest Burdy, Knoalster zanger René Becker, Friese volkszanger Tjeerd en de Drentse muzikale duizendpoot Martin Sterken. Met elkaar zorgen zij ervoor dat de fans een fantastische avond beleven.

- advertentie -

Liedjes als ‘Mit mien ogen dicht’, ‘Steeds weer huil je’ en ‘Mijn naam is Jannes’ passeren de revue. Het optreden is een staconcert waarbij het publiek op het podium van de Grote zaal in De Klinker kan genieten van de volkse muziek. Tijdens het optreden kan men een drankje bestellen aan de bar of meezingen en swingen op de muziek.

Wilt u deze avond met de mooiste, origineelste en leukste volksmuziek niet missen? Koop dan uw kaarten via de theaterkassa of de website www.indeklinker.nl.

Foto: Cultuurhuis De Klinker (ingezonden)

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button