AlgemeenIncidenten

Beschonken bestuurder aangehouden na botsing

- advertentie -

Oude Pekela – Een beschonken automobilist is zaterdagmiddag aangehouden. Dit gebeurde nadat hij in botsing kwam met een ander voertuig op de rotonde bij de Provincialeweg in Oude Pekela.

- advertentie -

De man, komend vanaf het Zuiderveen, raakte in de slip en tolde tegen een andere auto aan die net de rotonde op wilde draaien. Omdat de situatie voor een verkeerschaos zorgde besloot de politie de beschadigde auto’s te verplaatsen naar een parkeerplaats.

Nadat de politie een alcoholcontrole uitvoerde kwamen de agenten er achter dat de bestuurder teveel had genuttigd. Hij werd hiervoor aangehouden en is overgebracht naar het politiebureau in Winschoten. Berger Fruitema heeft beide voertuigen afgesleept.

Foto’s: OldambtNu.nl
- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button