Algemeen

Open dagen op de peuteropvang

- advertentie -

Oldambt – Om aan alle belangstellenden te laten zien wat er allemaal gebeurt op een ochtend op de peuteropvang, houden de peuterspeelzalen in de gemeente Oldambt volgende week een open dag.

- advertentie -

De deur staat open om eens binnen te lopen en rond te kijken of om vragen te stellen.
Voor de ontwikkeling van peuters is de opvang belangrijk; ze leren met andere kinderen, volwassenen en met regels om te gaan. Maar ze leren ook door hun spel.

Heel veel spelen

Op de peuteropvang wordt goed naar elk kindje gekeken en sluiten de medewerksters nauw aan bij wat het kind nodig heeft.  Op deze manier kan het zich goed ontwikkelen en daardoor straks goed mee komen op school en in de maatschappij. En dat allemaal door te spelen; heel veel te spelen!

Plezier staat voorop en een ieder die komt kijken, zal zien dat de peuters elke dag weer genieten. En dat is heel belangrijk!

Data open dagen

Op dinsdag 15 januari kunt u terecht op t Beukenootje in Winschoten, ‘’t Speulhoeske in Beerta en  Annewieke in Scheemda. Op woensdag 16 januari staat de deur open bij Leutje Lichtjes in Drieborg, de Krummelbak in Bad Nieuweschans, de Kikkerpoel in Oostwold, de Duimpiepers in Heiligerlee, Hermelijntje en de Waterratjes in Winschoten

Op donderdag 17 januari bent u welkom op Lutje Grut Finsterwolde, ’t Hummeltje in Nieuwolda, de Speulhorn in Westerlee en onze locatie in Bellingwolde: de Wegwijzer.
Op Peuterleut in Scheemda kunt u op alle bovengenoemde morgens komen kijken. Voor meer informatie of adressen kunt u bellen met Ina Hartjes, telefoon 06 11902905.

Nieuwe locatie

Vanaf begin dit jaar is er ook een nieuwe locatie geopend van Stichting Peuterwerk. Bij CBS Annewieke in Scheemda is peutergroep de Dolfijntjes van start gaan. Uw kind opgeven voor deze peutergroep kan eveneens bij Ina Hartjes, zowel telefonisch als via het e-mailadres: i.hartjes@stichtingpeuterwerk.nl. Opgeven kan ook via de inschrijfformulieren op Annewieke.

Foto: Ingezonden

 

 

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button