Algemeen

Roggeveld Fietsen genomineerd voor titel: ‘Tweewielerwinkel van het jaar 2019’

- advertentie -

Scheemda – “We zijn genomineerd voor de titel Tweewielerwinkel van het jaar 2019 en zijn door naar ronde twee van de Tweewielerwinkelverkiezing!” dit vertelt trotse Johan Roggeveld, eigenaar van de fietsenwinkel.

- advertentie -

“Dit jaar heeft de selectie plaats gevonden door de vakjury en we zijn dan ook super trots dat we bij de top 25 zitten. We krijgen nu een online check, een financiële check en een onaangekondigd bezoek van een mystery shopper. Spannend!” aldus Roggeveld.

Naast verkiezing door de vakjury, is er ook een publieksprijs: ‘Favoriete Tweewielerwinkel van 2019’. Inmiddels kun je een stem uitbrengen op de winkel. www.tweewielerwinkelvanhetjaar.nl

(Lees verder onder de foto)

“Wat ons onderscheidt, is dat we service- en mensgericht zijn, een sfeervolle, huiselijke inrichting hebben en maatschappelijk betrokken zijn. Met onze deelname aan de verkiezing willen we laten zien waar we trots op zijn, blij van worden en kansen zien. Wij willen graag vertellen welke stappen we hebben gemaakt sinds onze verkiezing als provinciewinnaar in 2017.” vertelt Johan als motivatie aan de jury.

Bekendmaking
De winnaars van de verkiezing worden bekendgemaakt tijdens Bike MOTION op vrijdag 1 maart 2019, locatie Jaarbeurs in Utrecht.

Breng hier uw stem uit.

Foto’s: Jeroen Bos/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button