Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenOp stap

The Barrel Challenge, volg je bij OldambtNu.nl

- advertentie -

Winschoten – The Barrel Challenge Wintereditie, volg je vanaf volgende week op OldambtNu.nl. Het team: De Gasbelrokkers stuurt dagelijks een update over hun tocht, elke dag te lezen op deze website, OldambtNu.nl

- advertentie -

(Lees verder onder de foto)
“Ons team bestaat uit 4 deelnemers: Gertjan Haaijer, Mark Vermeulen, Egbert Nijkamp en Dennis. Door de hartoperatie van Dennis zullen we de route helaas niet met ons vieren af kunnen leggen.” zegt Mark.

Egbert: “Om Dennis een hart onder de riem te steken hebben wij een persoonlijke challenge bedacht. We gaan geld inzamelen voor de Hartstichting! We willen minstens € 1000,-euro aan donaties ophalen via de actiepagina!”

“Als we dit halen, dan zal ik als tegenprestatie mij laten onderdompelen in het ijskoude water van Scandinavië. Wie helpt ons mee om een waanzinnige bedrag voor de Nederlandse Hartstichting bij elkaar te dompelen?” aldus Gertjan.

Doneren kan hier

(Lees verder onder de foto)

Wat is een Barrel Challenge?
De allergekste, grensverleggende, meest fantastische winter Barrel tour door Europa! The Barrel Challenge Wintereditie, zes dagen lang raggen door Europa en daarbuiten in een oude barrel. Over steile hellingen en bergpaden, door barre kou en sneeuwlandschappen. Genieten van mooie uitzichten en in de avond gezellig opwarmen bij een knapperend haardvuur, even bijkomen en uitrusten voor de volgende dag.

Onze eindbestemming? Ergens waar je in ieder geval veel sneeuw, koud winterweer, super mooie bergen en prachtige panorama’s hebt!

De Challenge start vanuit Nederland en eindigt in dat ene landje en in dat ene onbekende plaatsje waar jij waarschijnlijk nog nooit bent geweest. Om deze eindbestemming te bereiken trotseren we de kou. We nemen de meest spannende, ruige en uitdagende routes door schitterende landschappen.

Tijdens de Barrel Challenge krijg je diverse opdrachten, oftewel ‘Challenges’, deze reeks van knotsgekke opdrachten leveren jou punten op. Zo maak jij kans om de enige echte ‘The BarrelChamp’ te worden!

Foto’s: Egbert Nijkamp/ fotonijkamp.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button