AlgemeenCultuur

Favourites in Concert: René Froger in De Klinker

- advertentie -

Winschoten – Een eigen huis, een plek onder de zon…’ Wie kent dit nummer van René Froger niet? Samen met zijn orkest en Frogettes is René Froger zaterdag 2 februari om 20.15 uur te zien in De Klinker. Van Engelstalige powerballades en swingende evergreens tot aan Nederlandstalige meezingers. Het komt allemaal aan bod in zijn theatershow Favourites in Concert. Wilt u dit optreden niet missen? Er zijn nog kaarten verkrijgbaar.

- advertentie -

René Froger keert na drie jaar terug in de Nederlandse theaters en dat is goed nieuws. Zijn shows staan altijd borg voor kwaliteit en amusement van de bovenste plank. ‘Favourites in Concert’ wordt weer een avond lang (mee)zingen, swingen en genieten van de sympathieke rasentertainer. Tijdens dit heerlijke feest der herkenning komen alle Engelstalige powerballades, swingende evergreens en Nederlandstalige meezingers voorbij. Met deze bijzondere theatertournee weet de muzikale smaakmaker opnieuw te verrassen en laat Froger zien en horen waarom hij al ruim dertig jaar aan de top staat.

Kaarten zijn verkrijgbaar via de theaterkassa of www.indeklinker.nl.

Foto: Cultuurhuis De Klinker (ingezonden)

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button