Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenOp stapVideo

Fotoserie: ‘De Gasbelrokkers’ starten in Bad Nieuweschans aan de Barrel-tocht

- advertentie -

Winschoten – The Barrel Challenge Wintereditie, volg je vanaf vandaag elke dag op OldambtNu.nl. Het team: De Gasbelrokkers stuurt dagelijks een update over hun tocht.

- advertentie -

“Ons team bestaat uit 4 deelnemers: Gertjan Haaijer, Mark Vermeulen, Egbert Nijkamp en Dennis. Door de hartoperatie van Dennis zullen we de route helaas niet met ons vieren af kunnen leggen.” zegt Mark.

Egbert: “Om Dennis een hart onder de riem te steken hebben wij een persoonlijke challenge bedacht. We gaan geld inzamelen voor de Hartstichting! We willen minstens € 1000,-euro aan donaties ophalen via de actiepagina!”

“Als we dit halen, dan zal ik als tegenprestatie mij laten onderdompelen in het ijskoude water van Scandinavië. Wie helpt ons mee om een waanzinnige bedrag voor de Nederlandse Hartstichting bij elkaar te dompelen?” aldus Gertjan.

Doneren kan hier

(Lees verder onder de foto)
The Barrel Challenge
De allergekste, grensverleggende, meest fantastische winter Barrel tour door Europa!: The Barrel Challenge Wintereditie. Zes dagen lang raggen ze door Europa en daarbuiten in een oude barrel. Over steile hellingen en bergpaden, door barre kou en sneeuwlandschappen. Genieten van mooie uitzichten en in de avond gezellig opwarmen bij een knapperend haardvuur, even bijkomen en uitrusten voor de volgende dag.

De eindbestemming? Ergens waar ze in ieder geval veel sneeuw, koud winterweer, super mooie bergen en prachtige panorama’s zullen tegenkomen.

De Challenge start vanuit Nederland en eindigt in dat ene landje en in dat ene onbekende plaatsje waar ze waarschijnlijk nog nooit zijn geweest. Om deze eindbestemming te bereiken trotseren ze de kou en nemen ze de meest spannende, ruige en uitdagende routes door schitterende landschappen.

Tijdens de Barrel Challenge krijgen de deelnemers diverse opdrachten, oftewel ‘Challenges’, deze reeks van knotsgekke opdrachten leveren ze punten op. Zo maken ze kans om de enige echte ‘The BarrelChamp’ te worden!

(Lees verder onder de foto)
In Bad Nieuweschans kwamen zaterdagmiddag circa 100 barrels bijeen om gezamenlijk naar de start te vertrekken. Vanuit meerdere plekken in Nederland vertrekken deelnemers voor hun barre tocht in hun, minimaal 10 jaar oude, barrel.

Lees ook:
– The Barrel Challenge, volg je bij OldambtNu.nl

Foto’s: Jeroen Bos/ OldambtNu.nl

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button