Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenOp stap

The Barrel Challenge dag 2: ‘bandenwissel met spikes!’

- advertentie -

The Barrel Challenge Wintereditie, volg je van dag tot dag op OldambtNu.nl. Het team: De Gasbelrokkers stuurt dagelijks een update over hun tocht, elke dag te lezen op deze website, OldambtNu.nl

- advertentie -

De overtocht naar Turku was rustig, dat komt mede doordat je niet echt veel over open zee vaart. Bij aankomst in Finland stond de andere rokkers gelijk een klusje te wachten, een bandenwissel met spikes! Wij rijden 4×4 met winterbanden, dan ploeg je aardig makkelijk door de sneeuw heen. Vooralsnog!

Onderweg zijn we meerdere keren gestopt om van de prachtige omgeving te genieten, koffie te drinken en wat te spelen met de drone en de auto natuurlijk. Dat de temperatuur gigantisch is gedaald, is duidelijk te merken! Met een gemiddelde temperatuur van -21 graden moeten we zelfs de ramen aan de binnenkant, tijdens het rijden, krabben!

Onze auto’s houden zich goed, al is onze radio helaas wel gecrasht. Dat kan niet iedere deelnemer zeggen! Er zijn al 2 auto’s “overleden” door technische mankementen en er zijn al verschillende auto’s van de weg geraakt. Gelukkig zonder grote gevolgen! Op dit moment rijden we richting Oulu, waar we rond 21:30 (lokale tijd) verwachten aan te komen. Klaar voor een goeie nachtrust, klaar voor een nieuwe dag vol actie!

Vergeten jullie ons goeie doel niet? We zitten inmiddels 70% van ons streefbedrag ! Die laatste 30% moet toch te halen zijn? Help ons en de Hartstichting!  Klik hier om te doneren.

Op Facebook kan je veelal live meekijken wat we onderweg tegenkomen en meemaken, volg ons hier!

Lees ook:
– The Barrel Challenge dag 1: ‘Op weg naar Stockholm’

– The Barrel Challenge, volg je bij OldambtNu.nl 
– Fotoserie: ‘De Gasbelrokkers’ starten in Bad Nieuweschans aan de Barrel-tocht

Foto’s: Foto Nijkamp

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button