AlgemeenGemeente

Goedgevulde eerste dag voor nieuwe burgemeester Oldambt

- advertentie -

Winschoten – Aanstaande dinsdag 29 januari wordt Cora-Yfke Sikkema burgemeester van Oldambt. Het belooft feestelijke dag te worden, met veel verrassingen voor de kersverse burgemeester. Inwoners, vertegenwoordigers uit de dorpen en wijken, gasten uit haar eigen én het gemeentelijk netwerk en natuurlijk de medewerkers van gemeente Oldambt heten Cora-Yfke die dag van harte welkom.

- advertentie -

Wat haar precies te wachten staat, is nog een verrassing. Maar rond 09.30 uur zal zij de gemeente vanuit Delfzijl, waar zij is opgegroeid, binnenrijden.

Kennismaken
Iets later in de ochtend maken de medewerkers van de gemeente kennis met Cora-Yfke. Vervolgens is er in de middag een vol programma waarin dorps- en wijkverenigingen ‘hun dorp’ aan de nieuwe burgemeester presenteren en inwoners met haar in gesprek kunnen.

Formele installatie
’s Avonds tijdens de openbare raadsvergadering om 20.00 uur wordt Cora-Yfke formeel geïnstalleerd als burgemeester en neemt zij de ambtsketen in ontvangst. Dit is een korte vergadering die in Halte Democratie en de naastgelegen Tramwerkplaats te volgen is. In de vergadering zijn enkele toespraken en daarna gaat het over in een receptie. Iedereen die de nieuwe burgemeester wil feliciteren of kort een handje wil schudden, is van harte welkom.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button