AlgemeenCultuurOp stap

Beste Europese Mentalist Timon Krause in De Klinker

- advertentie -

Winschoten – Een extreem verrassende, magische en vermakende mix van muziek, magie en mysterie dat je op het puntje van je stoel laat zitten van begin tot einde! Dat is de voorstelling ‘Mindgames’ van Timon Krause. Timon is de jongste mentalist die ooit Nederlands en Europees kampioen werd. Hij treedt inmiddels over de hele wereld op met zijn hersenspelletjes. De show is op donderdag 7 februari om 20.15 uur te zien in De Klinker!

- advertentie -

‘Mindgames’ is dé nieuwe sensatie op het gebied van gedachten lezen! Timon weet namelijk wat je denkt. Hij is de jongste mentalist die ooit de titel ‘Nederlands kampioen mentalisme’ en ‘beste Europese Mentalist’ (2016-2017) kreeg. Zijn show brengt hem over heel de wereld. Dit jaar is hij in Nederland om zijn magie met ons te delen. Voor deze show neemt hij medebedenker Henning Neidhardt mee. Van origine een jazz en reggae pianist die nu de unieke soundtrack van Mindgames heeft geschreven. Drummer Kevin Wolf brengt de beat. Na studies aan verschillende bekende muziekscholen in Europa, is hij nu een veel gevraagde bandcoach en de huisdrummer bij MINDGAMES. Het trio combineert hun talenten op een creatieve manier om het onmogelijke, mogelijk te maken.

Zin in een avond magie? Kaarten voor de voorstelling zijn te verkrijgen via de theaterkassa en de website www.indeklinker.nl.

Foto: Cultuurhuis De Klinker (ingezonden)

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button