Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

The Barrel Challenge dag 6 (extra): ‘Voor het goede doel het ijskoude water in’ (video)

- advertentie -

The Barrel Challenge Wintereditie, volg je van dag tot dag op OldambtNu.nl. Het team: De Gasbelrokkers stuurt dagelijks een update over hun tocht, elke dag te lezen op deze website, OldambtNu.nl

- advertentie -

Het team bestaat uit 4 personen, helaas kon één van hen niet mee. Dit omdat een teamlid een hartoperatie is ondergaan. “Om Dennis een hart onder de riem te steken hebben wij een persoonlijke challenge bedacht. We gaan geld inzamelen voor de Hartstichting! We willen minstens € 1000,-euro aan donaties ophalen via de actiepagina!” zegt Egbert Nijkamp.

“Als we dit halen, dan zal ik als tegenprestatie mij laten onderdompelen in het ijskoude water van Scandinavië. Wie helpt ons mee om een waanzinnige bedrag voor de Nederlandse Hartstichting bij elkaar te dompelen?” aldus Gertjan.

Toen was het zo ver…
Tot onze verbazing waren we vrijdag dik over ons streefbedrag heen gegaan. Kortom, Gertjan Haaijer ging het water in!
“We maken een diepe buiging naar Gertjan, wat een prestatie! Hij stapte zonder pardon het water in en bleef zeker 4 minuten lang zitten! We werden er stil van, er kwam een soort van kalmte over ons heen. Een ontzettend bijzonder moment.” zegt Mark Vermeulen.

** Klik hier voor de video **

Foto’s: Foto Nijkamp

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button