Algemeen

The Barrel Challenge dag 7: ‘Dit was het dan, de barrel challenge 2019 is ten einde!’

- advertentie -

The Barrel Challenge Wintereditie, volg je van dag tot dag op OldambtNu.nl. Het team: De Gasbelrokkers stuurt dagelijks een update over hun tocht, elke dag te lezen op deze website, OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit was het dan, de barrel challenge 2019 is ten einde! Wat hebben we een fantastische week gehad, wat hebben een fantastisch avontuur achter de rug. Een avontuur met een lach en een traan!

We hebben geld ingezameld voor de Hartstichting, met hartverwarmende en emotionele reacties tot gevolg! Dat heeft ons echt iets gedaan én we hebben het graag gedaan!

Stapelbedden, Rendieren, elanden, sneeuwwegen, -31 graden!!!!!, ijswegen, ferry’s, auto’s in de sloot, Gertjan’s duik in het water, bevroren zee en onze eigen crash. Overal hebben we verslag van mogen doen op oldambtnu. Iedereen bedankt voor het volgen, bedankt voor de donaties en de leuke reacties!

Dit was het einde van ons verslag van acht prachtige dagen. We hebben de bootreis inmiddels achter de rug en alle gekkigheid die daar bij hoort! We zijn inmiddels onderweg en verwachten rond 16:00 de Nederlandse grens te passeren bij Bad nieuweschans, dan is de cirkel weer rond….. Misschien tot ooit!

Groet,

Egbert, Gertjan en Mark

P.s. Onze auto is te koop, alles dat we er meer voor krijgen dan we er voor betaald hebben, gaat rechtstreeks naar de Hartstichting!

Lees meer:
The Barrel Challenge dag 6 (extra): ‘Voor het goede doel het ijskoude water in’ (video)
The Barrel Challenge dag 5: ‘Er was nog maar één optie, rechtdoor… CRASH!’`
– The Barrel Challenge dag 4: ‘De “locals” weten niet wat ze meemaken!’
– The Barrel Challenge dag 3: ‘De lampen die langs de weg en bomen schieten, je waant jezelf in een rally’
– The Barrel Challenge dag 2: ‘bandenwissel met spikes!’
– The Barrel Challenge dag 1: ‘Op weg naar Stockholm’

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button