AlgemeenGemeente

Wethouders en medewerkers gemeente Oldambt lezen voor

- advertentie -

Nieuwolda – Afgelopen week lazen wethouders en medewerkers van de gemeente voor op verschillende scholen en kinderdagverblijven. Zij deden dit in het kader van de Nationale Voorleesweek. Wethouder van onderwijs Bard Boon vindt het voorlezen belangrijk maar daarnaast ook leuk om te doen. Bard zegt daarover: ”Het is belangrijk dat kinderen zich goed ontwikkelen en voorlezen helpt daar enorm bij.”

- advertentie -

Ook wethouders Kees Swagerman en Laura Broekhuizen hebben enthousiast voorgelezen. Kinderdagverblijven De Leeuwtjes en Hermelijntje in Winschoten, De Krummelbak in Bad Nieuweschans en ’t Hummeltje in Nieuwolda kregen bezoek. Daarbij zijn de gemeentelijke ambtenaren nog bij een aantal basisscholen geweest om voor te lezen. De kinderen luisterden vol aandacht naar het verhaal ‘Het huis van Harry’.

Foto: gemeente Oldambt

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button