AlgemeenIncidenten

Gas in plaats van rem: auto raakt tegen een boom

- advertentie -

Winschoten –  Maandagmiddag rond de klok van één uur heeft er een ongeval plaats gevonden bij een huis aan M.A. De Ruyterlaan in Winschoten.

- advertentie -

Een auto is tegen een woning tot stilstand gekomen. Hierbij is hij dwars door een tuin gereden. Vermoedelijk had de bestuurder in plaats van de rem, het gaspedaal ingedrukt, met het ongeval als gevolg.

De uitgerukte hulpdiensten waaronder brandweer Winschoten, kwamen ter plaatse om de persoon te bevrijden. De persoon werd voor verder onderzoek overgebracht naar een ziekenhuis. De straat was tijdens het ongeval afgesloten. De berger heeft het beschadigde voertuig opgehaald.

Foto’s: Dennis Postma/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button