AlgemeenIncidenten

Grensoverschrijdend politieteam pakt gewapende overvaller

- advertentie -

Bad Nieuweschans – Het grensoverschrijdend politieteam heeft afgelopen vrijdagavond een gewapende overvaller gearresteerd. De 34-jarige man wordt verdacht betrokken te zijn bij een overval in Amsterdam.

- advertentie -

De agenten pakten de man toen zij zondagavond rond 22.30 uur een internationale bus van Amsterdam naar Berlijn aan de kant zette voor een controle. Dit gebeurde op de rustplaats bij de grensovergang A7/ A280 bij Bad Nieuweschans.

De man had 14 horloges bij zich. Op basis van de prijslabels die nog op de horloges staan, bedroeg de totale waarde 125.000 euro. Daarbij was de man in het bezit van een wapen. De 34-jarige man uit Estland werd hierop aangehouden.

Verhoord
In een eerste onderzoek op het politiebureau in Bunde, gaf de man toe dat de horloge-sieraden van een overval op een juwelier in Amsterdam komen. Volgens de bevindingen van de politie was er op vrijdagmiddag om 17.30 uur een diefstal in een juwelierszaak in de hoofdstad.

Foto: Polizei Bunde

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button