AlgemeenCultuur

ALLOWAY wint voorronde play offs voor Oerrock

- advertentie -

Winschoten/ Gorredijk –  Op zaterdag 26 januari mocht de Winschoter band ALLOWAY meedoen in de derde voorronde van de play offs voor Oerrock. De band was samen met The Sense (Twente) en Lucky 13 (Amsterdam) uitgenodigd om te spelen in Muziekcafé de Compagnon te Gorredijk. ‘We mochten een repertoire neerzetten van een klein uurtje en zo konden we onze veelzijdigheid als band mooi naar voren laten komen’, aldus Manuël Haan.

- advertentie -

Na een mooie muzikale strijd mocht ALLOWAY een ticket voor de finaleplaats ontvangen vanuit handen van de vakjury van Oerrock. De band speelt nu op 23 maart 2019 in MFC de Wier in Ureterp (gratis toegang) om een plek op het 20 jaar oude Oerrock podium te veroveren.

De kans is aanwezig dat de band dan een voorprogramma voor een grote artiest mag verzorgen zoals Guus Meeuwis of Waylon. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van de band: www.alloway.nl.

Foto: Jannie Boonstra en Willy Wilpstra

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button