Sport

Start van een nieuw basketbalseizoen!

- advertentie -

Winschoten – Na het geweldige nieuws dat de sporthallen weer beschikbaar zijn om binnen te sporten wil Marijn Mol namens Basketbalvereniging Millwings een oproep doen.

- advertentie -

Vanaf maart lag het sporten even stil. Vanaf juni hadden gelukkig veel sporten een manier gevonden om veilig buiten te sporten. Dit was gelukkig ook het geval bij BV Millwings. Ondanks dat er buiten trainingen werden verzorgd is het fijn om aan te kondigen dat er vanaf maandag 17 augustus weer binnen mag worden getraind.

Sporten is belangrijk voor jongeren. Het zorgt niet alleen voor lichamelijke ontwikkeling, maar is ook belangrijk voor sociale contacten. Een uitlaatklep doordeweeks waarin jongeren leeftijdsgenoten ontmoeten. Daarom wil BV Millwings een oproep doen aan jong & oud: Kom na een lange periode van onzeker sporten weer veilig bij ons basketballen! Niet alleen kinderen van 6 – 12jr zijn welkom, ook jongeren van 12+ hebben wij teams voor. Vraag je vrienden, vriendinnen of ze weleens hebben nagedacht om samen het basketballen eens te proberen. Heb je neefjes, nichtjes, broers, zussen, buurtkinderen, een puber die even niet of sporten wat voor hem is? Wijs hem op deze oproep!

Wat kun je doen:
Op onze website vindt u alle praktische informatie zoals tijden, trainers, coaches, contactgegevens. Op de Facebookpagina vindt u net als op de website praktische info, maar kunt u ook een berichte sturen via Messenger, binnen 24u antwoord!

Meld je aan voor een training en kom het vier keer gratis proberen. Denk dus niet dat het alleen voor de jongste kinderen is, denk ook aan de jongeren, vraag rond, geef het aan en help elkaar zo een handje!

Uiteraard wordt er rekening gehouden met de Corona maatregelen. Deze nemen wij serieus en leven dit na, hierdoor wordt het basketballen veilig. De exacte maatregelen vindt u op de website en op onze Facebook. Als u hier vragen over heeft: Stel deze!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button