AlgemeenCultuurOp stap

Absolutely Floyd brengt eerbetoon

- advertentie -

Winschoten – Absolutely Floyd behoort tot de top van de Nederlandse Pink Floyd tribute bands en heeft al in vele theaters en poppodia gestaan. Op zaterdag 23 februari zetten zij Cultuurhuis De Klinker op z’n kop met een wervelende show.

- advertentie -

Dit seizoen presenteert Absolutely Floyd haar nieuwe show ‘Echoes of a Distant Time’. Het wordt een avond vol spektakel en dus reden temeer om deze fantastische band naar De Klinker te halen. Een prachtige lichtshow en videobeelden zorgen voor een complete avond uit en omlijsten het muzikale topniveau.

Pink Floyd was een Engelse rockband die opschudding veroorzaakte met zijn progressieve psychedelische rockmuziek. Stokpaardje van deze band zijn de filosofische songteksten, klassieke rockcomposities en experimentele muziek. De band verkocht wereldwijd meer dan 300 miljoen albums en nummers als ‘Wish you were here’ en ‘Comfortably Numb’ keren jaarlijks weer terug in de Top 2000.

Heb je zin om een avond te rocken? Dan mag je dit spektakel niet missen. Kaarten voor het concert zijn te verkrijgen via de theaterkassa en de website www.indeklinker.nl.

Foto: Cultuurhuis De Klinker (ingezonden)

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button