AlgemeenOp stap

Middeleeuws Winschoten in de race voor Beste Festival Nederland / België

- advertentie -

Winschoten – Middeleeuws Winschoten & Fantasy Festival is in de race voor Beste Festival Nederland / België. Vandaag is de laatste dag om op hun te stemmen.

- advertentie -

Middeleeuws Winschoten & Fantasy Festival heeft vorig jaar zijn lustrum editie gevierd. Voor de 5e keer werd het evenement gehouden in het Stadspark in Winschoten. Tijdens het evenement beleef je de middeleeuwen in levende lijve en treed binnen in een wereld die je grootste fantasieën te boven gaan.

Lees ook: Lustrum editie Middeleeuws Winschoten zit er op

Middeleeuws Winschoten & Fantasy Festival is een groots, drie-daags evenement in het Stadspark van Winschoten dat wordt gehouden in het laatste weekend van augustus. Er zijn altijd vele kampementen, schitterende veld- en podiumoptredens te bewonderen.

Fantasy Award
De Fantasy Awards, zijn awards die worden uitgereikt als erkenning voor de fantasy scene in Nederland en/of België van het afgelopen jaar. Er worden in 8 categorieën awards uitgereikt. Wie de awards wint wordt bepaald door de fantasy-fans.

Stemmen kan hier.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button