AlgemeenSportVideo

Fotoserie: Gezelligheid op sportpark d’Oosterd tijdens ‘Super Saturday’

- advertentie -

Scheemda – Afgelopen zaterdag 16 februari was het ‘Super Saturday’ bij S.C. Scheemda. Op deze dag vonden de eerste thuiswedstrijden van het eerste en tweede elftal plaats na de winterstop.

- advertentie -

Om 12:30 uur trapte het tweede elftal af tegen ACV uit Assen. Aansluitend volgde om 14:30 uur de Oost-Groningse derby tussen S.C. Scheemda 1 en VVS Oostwold 1. Een 1-0 overwinning van het 2e elftal op ACV en helaas een 0-2 nederlaag van het 1e elftal tegen VVS.

Oost-Groningse derby
De twee doelpunten vielen door de wilskracht van VVS. Na de 1-0 die was gevallen konden de Scheemders iets terug doen doormiddel van een penalty die huizenhoog over werd geschoten.

De penalty had voor de Scheemders een breekpunt kunnen zijn in de wedstrijd, maar het waren de bezoekers uit Oostwold die in de wedstrijd van beide kanten aan het langste eind trok.

Derde helft
Na afloop van de wedstrijd was er  live muziek van volkszanger René Becker. De Knoalster, bekend van zijn opzwepende nummers waaronder ‘Jij bent een wonder’, ‘Eén en al gezelligheid’ en natuurlijk ‘Als een komeet’, stond garant voor een spetterende derde helft.

Foto’s: Jeroen Bos & Arno Steeman/ OldambtNu.nl
(S.C. Scheemda – VVS Oostwold)

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button