AlgemeenIncidentenVideo

UPDATE: Brand bij Groenvoederdrogerij Oldambt in Oostwold (video)

- advertentie -

Oostwold – Brandweer Finsterwolde, Woldendorp en de hoogwerker van brandweer Winschoten waren woensdagmiddag ter plaatse bij een brand bij de groenvoederdrogerij Oldambt, in de volksmond ook wel grasdrogerij, aan de Langeweg in Oostwold.

- advertentie -

Volgens de brandweer leek de brand bij aankomst mee te vallen. “We zagen geen vuur, wel rook”. Rond 14:15 uur was de brand onder controle.

“Er was brand ontstaan op een transportband waar ook stro op werd verwerkt. Bij de brand kwam veel rook vrij. Een aantal personen werden in een ambulance behandeld vanwege rookinhalatie.” aldus de brandweer.

**Klik hier voor video**

Foto’s/video: Gerrie de Groot/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button